Féreghajtó csoport. Gyakori kérdések – Állatorvostudományi Egyetem

féreghajtó csoport

parazita gyógyszerek átfogó kezelése tabletták a parazitáknak az emberben ár

Nem alkalmazható a készítmény hatóanyagaival vagy féreghajtó csoport segédanyaggal szembeni ismert túlérzékenység esetén. Lásd 4.

a parazita férgek testének megtisztítása parazita kúra hatékony

A galandférgek egyik gyakori fajának, a Dipylidium caninumnak bolhák a köztigazdái. A köztigazdák pl. Ügyelni kell az alábbiak mellőzésére, mivel növelhetik féreghajtó csoport rezisztencia kialakulásának kockázatát és végső soron a kezelés hatástalanságát eredményezhetik: - ugyanabba a csoportba tartozó anthelmintikumok túlságosan gyakori, ismételt alkalmazása hosszabb időszakon át, - aluldozírozás a testtömeg alulbecslése vagy a készítmény helytelen alkalmazása miatt.

féregfertőzés paraziták által a székletben egy galandféreg néz ki

Az állatok kezelését végző személyre vonatkozó különleges óvintézkedések Véletlen lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, bemutatva a készítmény használati utasítását. A megfelelő higiéné érdekében, a tablettát közvetlenül a macskának beadó vagy azt a macska táplálékához adó személyeknek ezt követően meg kell mosniuk a kezüket.

Egyéb óvintézkedések Az echinococcosis veszélyes az emberre.

az éjjel megevett férgek miatt férgektől fogyni vélemények

Mivel az echinococcosis az Állategészségügyi Világszervezetnél OIE bejelentendő betegség, a kezelésre és gondozásra, valamint az emberek védelmére különleges iránymutatások érvényesek, amelyeket a megfelelő illetékes hatóságtól kell beszerezni. A készítmény nem alkalmazható vemhesség során, azonban a szoptatás ideje alatt alkalmazható. Ez 4 testtömeg-kilogrammonként 1 tablettának felel meg.

népi gyógyszerek a paraziták egy személyben úgy néznek ki mint a férfiak condylomái

Fontos információk