Ipad mérőszalag

Leírás A mérőszalag gyakorlatilag változatlan maradt több mint éven át.

Vonalzó a telefonon

Az eTape16 digitális mérőszalag nemcsak a mérőszalagot forradalmasítja, de kiterjeszti annak hasznosságát is, amire még soha nem volt lehetőség. A nagyméretű digitális kijelző könnyen olvasható, míg az ipad mérőszalag funkciók könnyen elérhetők.

A fejlett funkciók mellett az eTape16 elegáns, modern dizájnt tartalmaz. A polikarbonát műanyagból készült eTape16 úgy készül, hogy a legzordabb környezetben is kitartson.

ipad mérőszalag szürke paraziták

A gyártótól Még több Egyszerű A nagy digitális kijelző könnyen használható, hagyományos mérőszalagot kínál digitális leolvasással és funkciókkal. Ahogy kihúzza a mérőszalagot, a mérés megjelenik a képernyőn az egyszerű olvasás érdekében.

Ilyenek például régebbről a rendkívül népszerű zseblámpa appok, de egy ideje már a zárolt képernyőn lévő ikonnal rögtön aktiválhatjuk az iPhone LED-vakuját. Az ARKitről már írtunk itt a Szifon. Az egyik ilyen alkalmazás szekció a Measure, avagy a mérés.

A mentéshez egyszerűen érintse meg a gombot. Ezenkívül gyorsan átalakítja a méréseket törtről tizedesre, vagy hüvelykről centiméterre, és kiszámítja a középpontokat kiválóan alkalmas a kép felakasztására.

ipad mérőszalag Trichomonas grammos kenetet észleltünk

Végül pedig nem kell hajlítani a szalagot, ha sarokba mérünk - csak ki kell választani a készülék hátulját kiindulópontnak. Megbízható A fejlett funkciók mellett az eTape16 ipad mérőszalag, modern dizájnt tartalmaz.

Vonalzó (Ruler) Digitális

A polikarbonát műanyagból készült eTape16 úgy készül, hogy a legzordabb környezetben is éljen. Automatikus kikapcsolás, ha nincs használatban, egy es érmeelemet használ, amely akár 64 órányi folyamatos élettartamot is elér.

Pontos Végül a technológiai forradalom valósággá teszi a fejlett mérőszalagot. Az eTape16 segítségével a mérés egyszerűbbé, megbízhatóbbá és pontosabbá válik.

Olvasási mód:

Meg fog lepődni az eTape16 digitális mérőszalag sokféle felhasználási módján, amely egy szokásos mérőszalaggal nem volt lehetséges. Legyen részese az eTape16 forradalomnak? Mérje meg, olvassa el, rögzítse!?

ipad mérőszalag viszkető torokférgek

Írja le termékét 3 szóban. Egyszerű, megbízható, pontos Hol szerezte az ihletet a termékéhez? Szeretne jobbá tenni egy hétköznapi mindennapi eszközt, és lehetővé kell tennie, hogy több funkcióval rendelkezzen az adatok gyűjtésében. Mi különbözteti meg a terméket hasonló ipad mérőszalag Mi vagyunk az eredeti és egyetlen digitális mérőszalag a piacon.

  1.  Сьюзан, - в его голосе послышалась решимость, - я прошу тебя помочь мне найти ключ Хейла.
  2. ‎Mérőszalag AR - Kamera Mérés az App Store-ban
  3. ‎CamToPlan mérőszalag & vonalzó az App Store-ban
  4. Пожалуй, я все же оставлю ей записку.
  5. Сьюзан напряглась как тигрица, защищающая своего детеныша.
  6. Молодой программист из лаборатории «Белл» по имени Грег Хейл потряс мир, заявив, что нашел «черный ход», глубоко запрятанный в этом алгоритме.

Mondja el nekünk az alkotási folyamat legjobb és legnagyobb kihívásait. Az ötlet Stephen Crane-nek, alapítónknak és feltalálónknak jött, amikor egy külföldi hajógyárban metrikus méréseket kellett használnia, és egy hagyományos mérőszalaggal nem biztosították ezt a hasznosságot. Jól sikerült, de Steve a ház tulajdonosát szem előtt tartva akarta átalakítani, nagy hangsúlyt fektetve a stílusra, a tömörségre és a könnyű használatra. Ma bemutatja az új eTape16 mára a tárgyak internete forradalom része; mérések elvégzése és adatokká alakítása.

Betűméret:

Az első legpraktikusabb? Intelligens eszköz? Korlátlan Cellular.

Vízszintesen és függőlegesen is! Hosszt, távolságot, felületet. A kibővített valóságnak és az ARKit-nak köszönhetően bármit megmérhetsz ezzel a virtuális vonalzóval és mérőszalaggal.

Fontos információk