Parazitaellenes aeroszol

Pilou Parazitaellenes spray, 250ml

A-Par parazitaellenes fertőtlenítő, aeroszol ml-es online gyógyszertár Az A-PAR parazitaellenes fertőtlenítőszer, amely piretroidokon alapul, fertőtlenítés céljából, ruhák és ágyneműk festése nélkül, a következő esetekben: - Emberi ektoparazita fertőzés: rüh sarcopte, fejtetvek, testtetvek, szeméremtetvek rákok.

a féregtabletta neve egy dolog gyógyszer a rossz lehelet megelőzésére

Az A-PAR elengedhetetlen kiegészítője ezen különféle parazitózisok kezelésének, lehetővé téve az emberi ruházat vagy ágynemű általi újbóli fertőzés gyakori jelenségeinek elkerülését. Kézikönyv Az A-PAR aeroszol formájának köszönhetően praktikus fertőtlenítőszer a ruházat és az ágynemű számára.

pinwormok a bőrben gyógyítja az aszcarist

A tökéletes fertőtlenítés elérése és ezáltal az újrafertőzés elkerülése érdekében gondosan olvassa el az utasításokat. Ne foltozzon. A használatra vonatkozó óvintézkedések A kezelést nem az asztmás alany vagy az ő jelenléte hajthatja végre.

férgek kezelése vényköteles férgek jelenlétének vizsgálata

A kezelt ágyneműt nem szabad felhasználni a termék alkalmazásától számított 12 órán belül. Nagyon mérgező a vízi szervezetekre, hosszú távú káros hatásokat okozhat a vízi parazitaellenes aeroszol. Fogalmazás Neo Pynamine Forte : 4,3 g Sumithrin : 4,3 g.

korbféreg fertőzési módszer ha milyen paraziták fogynak

Fontos információk