Például férgeknél. A mikrobiológus tisztázta, a maszkokon található apró férgek nem veszélyesek | KISALFÖLD

például férgeknél

Ez persze nem igaz, de a videók terjednek a neten, és már más tévedésekkel is összekötötték.

giardien katze panacur

Az elmélet szerint ha valaki meleg víz alá helyezi az orvosi maszkokat, akkor erős zoommal vagy mikroszkóppal láthatja az előbújó férgeket. Az Urbanlegends.

  • Hogyan ismerheti fel a galandférgesség tüneteit kutyájánál?
  • Nagy László, infektológus A helminthiasis - azaz a férgesség mint betegség - olyan kórkép, amelyet a szervezetben parazita életmódot folytató férgek vagy azok lárvái idéznek elő.

Ez alapján nem mozgó élőlényekről van szó, hanem egyszerű szövetszálakról, amik a gyártás során, vagy a kicsomagoláskor kerülhettek a maszkokra. A hőváltozás vagy a statikus elektromosság például férgeknél mozognak, valamint azért, mert a maszk többi részével ellentétben nincsenek rögzítve.

lehelet vitaminok

Ebben a videóban ugyan németül beszélnek, de mikroszkóp alatt jól látható, hogy csak egy szövetszálról van szó és maszk helyett teszthez használt pálcikát vizsgálnak. Mivel van, aki szerint féreg van a maszkban, az ivermectinben bízók is rávetődtek az elméletre. Korábban már többször megírtukhogy a leggyakrabban állatoknak féreghajtási céllal adott szer a szakértők szerint miért nem a koronavírus elleni csodafegyver.

hogyan lehet azonosítani a nemi szemölcsöket

A Correctiv szerint ezek a szálak ártalmatlanok, a mindennapok során rendszeresen lélegzünk be hasonló anyagokat, de a testünk ki tudja szűrni például férgeknél. A koronavírus néhány ember szerint egy ember alkotta vegyi fegyver, így nem csoda, hogy a vírus elleni védekezés egyik szimbóluma, a maszk is nagyobb komposzt férgek kap.

Как вывести глисты у ребенка // Эффективная антипаразитарная программа для детей

Azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy ezek a maszkok és pálcikák nem a vírussal jelentek meg, évek, például férgeknél óta használják ezeket az egészségügyben és más területeken.

Fontos információk